Bevoorrading

In het deelnamepakket is een ruime bevoorrading inbegrepen. We zorgen voor een diversiteit aan producten, zoals fruit, koeken, energiereep, belegde broodjes kaas, water, suikerhoudende dranken, honingwafel en voor elke finisher een frisse Westmalle Extra of frisdrank.  Als organisator is het onmogelijk te voldoen aan alle eisen van de deelnemers - we voorzien geen glutenvrije en/of lactosevrije producten.

Met aandrang vragen we de deelnemers niet te starten voor het aangegeven uur. Als organisatie heeft het ons veel moeite gekost om de nodige toelatingen te verkrijgen voor doorgang van de deelnemers in de natuurgebieden en bij de diverse lokale instanties. Daarnaast gaat de tijdsregistratie aan de hand van uw startnummer pas in op het aangegeven startmoment. We vragen eveneens met aandrang dat alle deelnemers in de startzone en de bevoorradingszones niet blijven hangen en de nodige voorzichtigheid nemen ten opzichte van de andere deelnemers.

  • Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 55 km kunnen vrij starten tussen 6u00 tot 7u00
  • Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 35 km kunnen vrij starten tussen 7u30 tot 9u00
  • Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 25 km kunnen vrij starten tussen 8u30 tot 10u00
  • Deelnemers met een geldig deelnameticket aan de 15 km kunnen vrij starten tussen  8u30 tot 10u00
  • • Alle deelnemers dienen ten laatste om 18.00 uur de eindmeet te bereiken.

Aan de finish is de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis Malle aanwezig voor de EHBO verzorging. Bij een ernstig ongeval adviseren we jullie meteen het nummer 112 te bellen!